Торт полуничний

Інгредієнти:

  • 300 г ягід,
  • 1 банка (200 г) майонезу,
  • 400 г цукру,
  • 3 яйця,
  • півсклянки сметани,
  • 0,5 ч. ложки вершкового масла,
  • 0,5 ч. ложки соди,
  • 250 г борошна.

Спосіб приготування:

  1. Розтерти жовтки з половиною цукру, додати майонез, сметану, воду, усе добре розмішати і з’єднати з борошном. Глибоку сковороду змастити маслом, посипати борошном, покласти в неї тісто.
  2. Спекти торт у духовці при помірній температурі до золотавого кольору. Вийняти з духовки, посипати зверху ягодами, покрити їх збитими білками, змішаними із залишками цукру. Допекти на слабкому вогні. Коли на білковій піні з’явиться золотава скоринка і вона добре підсохне, торт готовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *