Торт “Рижик”

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.,
  • цукор – 250 г,
  • вершкове масло (або маргарин) – 100 г,
  • борошно – 600 г,
  • мед – 2 чайні ложки,
  • сода – 1 чайна ложка.

Спосіб приготування:

  1. Збити 2 яйця, 250 г цукру і 2 чайні ложки меду, додати 100 г вершкового масла (або маргарину).
  2. Поставте цю масу на водяну баню, додайте чайну ложку соди і збивайте до тих пір, поки не з’являться бульбашки і маса не збільшиться в 2 рази.
  3. Після цього зніміть її з вогню і всипте 2.5 склянки борошна, замісити тісто. Поставте тісто на 1 годину в тепле місце.
  4. Спечіть 4 коржі в духовці нагрітій до 200 °C.
  5. Коли коржі охолонуть, змастіть їх сметанним кремом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *