Тушковане серце

Тушковане серце

Інгредієнти:

  • 500 г серця,
  • олія,
  • сіль,
  • 2 цибулини,
  • 1 ст. ложка розмочених сухих грибів,
  • 1 червоний або зелений перець,
  • 1 склянка сметани,
  • 1 склянка м’ясного бульйону або води,
  • 2 ч. ложки борошна,
  • лимонний сік,

Спосіб приготування:

  1. Нарізати серце шматочками, обсмажити в олії, додати сіль, дрібно порізану цибулю, гриби і порізаний смужками перець. Залити сметаною і після додавання гарячого бульйону тушкувати до готовності в закритому посуді. Додати у страву борошно, розмішане у холодній воді, приправити лимонним соком і за бажанням — вином і томатною пастою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *