Тюфтельки з рисом

Тюфтельки з рисом

Інгредієнти:

  • Для тюфтельок: 500 г рубаної яловичини,
  • кавова чашечка рису,
  • попередньо відвареного до напівготовності в підсоленій воді,
  • чайна ложка жиру,
  • білок,
  • сіль,
  • чорний перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Усе добре вимішати і зробити кульки (по 4—5 на порцію).
  2. 3—4 голівки нарізаної скибочками цибулі обсмажити в 0,5 склянки жиру. Додати червоний перець, 3—4 подрібнені на тертці помідори (або чайну ложку томатного пюре) і чайну ложку борошна, розведеного невеликою кількістю оцту. Влити таку кількість води, щоб одержати соус бажаної густини. Як тільки соус закипить, покласти в нього підготовлені кульки і варити на слабкому вогні.
  3. Збити 2 яйця і півсклянки кислого молока з дрібно нарізаною зеленню петрушки, заправити тюфтельки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *