Ванільний кекс

Інгредієнти:

  • 200 г борошна,
  • 150 г цукру,
  • 60 г вершкового масла,
  • 1 яйце,
  • 150 г молока,
  • 1 ч. ложка пекарського порошку,
  • 1 ч. ложка ванільної есенції,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Розм’якшити вершкове масло і змішати його з цукром, додати яйце і збити.
  2. Влити молоко, додати ванільну есенцію і добре усе перемішати.
  3. Засипати муку й пекарський порошок і замісити тісто.
  4. Тісто покласти у форму і випікати на середній потужності 15 хв.
  5. Готовий кекс повинен відстоятися 10 хвилин.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *