Спосіб приготування:
- Розтопіть 170г гірко-солодкого шоколаду в мікрохвильовій печі або на плиті.
- Столовою ложкою, на піднос покритий пергаментом, із рідкого шоколаду, сформуйте основу для медіантів, на відстані 5см один від одного.
- Один-два рази вдарте піднос об прилавок, щоб сформувати шоколад у тонкі басейни шириною близько 5 см.
- Поки шоколад ще рідкий, посипте 1/4 склянки нарізаних фісташок, 1/2 склянки нарізаних абрикосів і 1 ст. ложку морської солі пластівцями.
Або змініть начинку за допомогою власного улюбленого комбо!
Варіанти для начинки:
- Гарбузове насіння, нарізані абрикоси та морська сіль пластівцями;
- Подрібнені кавові зерна, какао-боби (нібси) та кокосові пластівці;
- Подрібнені фісташки, сушена малина та бджолиний пилок;
- Їстівні пелюстки троянд, цукати та імбир.