Мінестроне фото

Веганський овочевий суп Мінестроне

Інгредієнти:

  • Оливкова олія – 2 ст. ложки,
  • Морва, середня – 2 шт,
  • Цибуля, середня – 1 шт,
  • Чебрець свіжий – 8 гілочок, зв’язаних разом,
  • Картопля, велика – 3 шт,
  • Овочевий або курячий бульйон – 2 л ,
  • Спаржа – 1 пучок,
  • Квасоля, готова – 1 банка (~450г), промити та висушити,
  • Кріп свіжий – 2 ст. ложки.

Спосіб приготування:

  1. У каструлі нагрійте 2 ст. ложки олії, додайте нарізану моркву, цибулю свіжий чебрець, 1/4 ложки солі. Готуйте 8 хвилин помушуючи.
  2. Додайте нарізану картоплюі і овочевий або курячий бульйон з низьким вмістом натрію.
  3. Накрийте кришкою не повністю, на високій температурі доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте 25 хвилин, поки картопля не стане м’якою.
  4. Додайте нарізану спаржу і готуйте ще 3 хв. Вийміть чебрець. Додайте квасолю, свіжий кріп, сіль та перець за смаком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *