Веганський соус начос

Інгредієнти:

  • Горіхи кеш’ю – 2 склянки,
  • Лимонний сік – 3 ст. ложки,
  • Харчові дріжджі – 1/2 склянки,
  • Копчена пакрика – 1/2 склянки,
  • Часниковий порошок – 1 ч. ложка,
  • Цибульний порошок – 1 ч. ложка,
  • Чилі порошок – 1/2 ч. ложки,
  • Сіль з смаком,
  • Вода – 4 склянки.

Спосіб приготування:

  1. Потрібно замочити горіхи залишивши на ніч в холодній воді, або використати швидке замочування, закип’ятивши воду, залити горіхи кеш’ю, накрити кришкою та залишити на 10-15 хв. Після чого злийте воду.
  2. Помістіть у блендер усі інгредієнти + додайте 3 склянки води. Змішайте до однорідної маси.
  3. Помістіть отриману масу у каструлю і нагрівайте на середньому вогді доки не закипить постійно помішуючи. Додайте остннню склянку води в залежності від густоти яка вам потрібна. Посоліть за смаком.
  4. Коли остигне, соус загусне, щоб знову його розтопити потрібно нагріти, при потребі можна додати води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *