Веганський суп із огірків та дині

Інгредієнти:

  • 450 г орівків, нарізаних шматочками, залиште трохи для подачі,
  • 1/2 маленької дині, почистити від шкірки, вибрати насіння і нарізати шматочками,
  • 70г петрушки,
  • 3 ст. ложки червоного винного оцту,
  • 1 ст. ложка свіжого соку лайма,
  • 2 ч. ложки цукру,
  • кошерна сіль і перець,
  • крес салат для подачі.

Спосіб приготування:

  1. Помістити у блендер огірки, диню, петрушку, оцет, сік лайма, цукор і 1/2 чайної ложки солі і перемішати до однорідної маси.
  2. Залишити остудити від 1 години і аж до цілої ночі.
  3. При подачі прикрасити зверху крес-салатом, нарізаними кільцями огірка (що залишили на початку) і посипаєм подрібненими горошинами перцю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *