Веганський такос із грибами та спаржою

Інгредієнти:

  • 3 ст. ложки ріпакової олії,
  • 4 зубчики часнику, подрібнені пресом,
  • 1 ч. ложки. мелений копчений перець чилі,
  • 1/2 ч. ложки. кошерної солі,
  • 220г грибів шіїтаке, стебла відкидають,
  • 1 пучок зеленої цибулі, подрібнений,
  • 8 кукурудзяних коржів, смажених
  • 135г домашнього або готового соусу гуакамола,
  • лайм порізаний на дольки,
  • гілочки кінзи,
  • гострий соус, для подачі.

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте духовку на середньому вогні. У великій посуді для випічки з’єднайте олію, часник, перець цилі і сіль. Зверху додайте спаржу, гриби шіїтаке і зелену цибулю. Злегка обсмажте спаржу до готовності, періодично перевертаючи; 5 – 6 хвилин. Пекти шіїтаке і зелену цибулю до тих пір, поки злегка не обвуглиться, періодично перевертаючись; 4 – 5 хвилин. Перекладіть овочі на дошку.
  2. Наріжте спаржу і зелену цибулю близько ~5см і гриби скибочками. Подайте з кукурудзяними коржиками, гуакамоле, скибочками лайма, кінзою і гарячим соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *