Відкритий бутерброд із запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом

Інгредієнти:

  • 3 помідори,
  • 2 столові ложки оливкової олії,
  • 2 чайних ложки видавленого часнику,
  • 1 чайна ложка солі,
  • 1/2 чайної ложки меленого перцю,
  • 2 щіпки цукру,
  • 6 шматків хрусткого хліба,
  • 3 столові ложки вершкового масла, розтопити,
  • 50 г тертого сиру (Пармезан),
  • 60 г козячого сиру,
  • 2 столові ложки рубаної зелені (базилік, петрушка, розмарин),
  • 3 столові ложки бальзамічного оцту.

Спосіб приготування:

  1. Духовку нагрійте до 230 градусів. Деко застелити фольгою. Наріжте помідори і викладіть їх на фольгу. У мисочці збийте оливкову олію, часник, сіль, перець і цукор. Побризкайте цією сумішшю помідори. Випікайте протягом 20-25 хвилин.
  2. У цей час нагрійте сковороду на середньому вогні. Розтопіть вершкове масло і обсмажте кожен шматок хліба з обох сторін.
  3. На розпечену скороводу висипте тертий пармезан і готуйте до хрусткої коричневої скориночки. Зніміть з вогню і наламайте.
  4. На кожен хліб нанесіть шар козячого сиру, зверху викладіть 2-3 кола помідора, присипте зеленню. Збризніть оцтом і прикрасьте хрустким пармезаном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *