Вівсяне печиво без цукру, без муки, без яєць

Інгредієнти:

  • 2 невеликих банани (1,5 великих),
  • 1 стакан (135г) вівсянки, (не швидкого приготуваня)
  • 1/3 стакана (45г) ізюму,
  • 1 ст. ложка кунжуту,
  • 1 ч. ложка кориці.

Спосіб приготування:

  1. Банани нарізати на кружечки і розімнути виделкою до утворення пюре. Краще брати спілі банани.
  2. Додаємо корицю, кунжут, вівсянку та ізюм. Все перемішуємо до однорідної маси.
  3. Формуємо із тіста невеликі кульки, та викладаємо на деко для випічки, встелене пергаментним папером.
  4. Притискаємо виделкою щоб надати форму печива.
  5. Розігріти духовку до 180 С, і випікати 15-20 хв до готовності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *