Ячмінна каша, запечена зі сметаною

Інгредієнти:

  • 2 склянки ячмінної крупи,
  • 5 склянок молока,
  • 1 яйце,
  • 3 ст. ложки вершкового масла,
  • півсклянки сметани,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Зварену на молоці густу кашу з ячмінної крупи з додаванням масла і солі з’єднують зі сметаною, сирими яйцями, добре перемішують, кладуть у змащений маслом сотейник, вирівнюють верх і запікають у духовці 25—ЗО хв.
  2. Подаючи до столу, кашу поливають розігрітим вершковим маслом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *