Яйця, фаршировані шинкою

Яйця, фаршировані шинкою

Інгредієнти:

  • 6 яєць,
  • 300 г шинки без жиру,
  • 1 ст. ложка рубаної зелені,
  • 150 г зеленого салату,
  • 1 банка майонезу,
  • 2—3 ст. ложки сметани,
  • гірчиця за смаком,
  • 50 г сиру тертого,
  • 1 ч. ложка желатину,
  • перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Зварити яйця круто, охолодити, очистити від шкаралупи, розрізати на половинки, вийняти жовток, низ білка зрізати.
  2. Шинку пропустити крізь м’ясорубку, розтерти з жовтками, сметаною і тертим сиром, додати гірчицю, зелень, а також перець і сіль за смаком.
  3. Масою наповнити половинки білків так, щоб вийшла форма цілого яйця. Листки зеленого салату порізати «локшиною» і на них розкласти яйця, покриті майонезом, змішаним з 1 ч. ложкою желатину, розчиненого в 1/4 склянки води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *