Інгредієнти:
- 6 яєць,
- 300 г шинки без жиру,
- 1 ст. ложка рубаної зелені,
- 150 г зеленого салату,
- 1 банка майонезу,
- 2—3 ст. ложки сметани,
- гірчиця за смаком,
- 50 г сиру тертого,
- 1 ч. ложка желатину,
- перець і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Зварити яйця круто, охолодити, очистити від шкаралупи, розрізати на половинки, вийняти жовток, низ білка зрізати.
- Шинку пропустити крізь м’ясорубку, розтерти з жовтками, сметаною і тертим сиром, додати гірчицю, зелень, а також перець і сіль за смаком.
- Масою наповнити половинки білків так, щоб вийшла форма цілого яйця. Листки зеленого салату порізати «локшиною» і на них розкласти яйця, покриті майонезом, змішаним з 1 ч. ложкою желатину, розчиненого в 1/4 склянки води.