Язик під соусом із хрону

Язик під соусом із хрону

Інгредієнти:

  • 700 г язика (яловичого або свинячого),
  • 1 морквина,
  • півкореня петрушки,
  • півцибулини,
  • перець,
  • лавровий лист,
  • сіль,
  • 2 склянки соусу з хрону.

Спосіб приготування:

  1. Зішкребти слиз, обмити язики, покласти в холодну воду і при слабкому кипінні варити 2—3 години, поки вони не стануть м’якими. У середині варіння слід покласти очищене і грубо нарізане коріння, перець, лавровий лист. До кінця варіння посолити.
  2. Зварені язики вийняти з каструлі, покласти в холодну воду і зняти з них шкіру. Потім нарізати їх поперек волокон скибочками завтовшки 1 см, залити гарячим соусом із хрону і підігріти до кипіння.
  3. До язика подати гарячий гарнір — залитий маслом зелений горошок, картопляне або квасолеве пюре. Варений і залитий соусом із хрону язик можна запекти в духовці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *