Язик зі сметаною

Язик зі сметаною

Інгредієнти:

  • 600 г язика,
  • 10— 12 картоплин,
  • 1 морквина,
  • 1 корінь петрушки,
  • 1 голівка цибулі,
  • 1 склянка зі сметани,
  • сіль,
  • спеції,
  • коріння і зелень за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Язик відварити, очистити і нарізати-на порції. Потім язик покласти в сотейник, залити соусом-сметаною і прокип’ятити.
  2. Готовий язик викласти на тарілки по 2—3 шматки, на гарнір покласти відварну молоду картоплю, залити соусом, посипати дрібно нарубаним кропом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *