Заливна осетрина

Заливна осетрина

Інгредієнти:

  • 2-З кг риби,
  • 50 г цибулі,
  • 60 г моркви,
  • 60 г селери,
  • 1 лавровий лист,
  • 15 горошин чорного перцю,
  • 6 яєць,
  • 250 г російського салапгу,
  • 30 г желатину,
  • 50 г оцту,
  • 150 г зернистої ікри,
  • 8 раків,
  • 6 качанчиків зеленого салату ,
  • 200 г буше (маленькі пиріжки із м’ясною або рибною начинкою).

Спосіб приготування:

  1. Очистити і випатрати осетрину, видалити спинні жучки, після цього добре обмити і помістити в каструлю, якщо можна, повністю.
  2. Додати цибулю, моркву і селеру, нарізані великими шматками; залити холодною водою так, щоб вона покрила рибу.
  3. Покласти лавровий лист, чорний перець, оцет і сіль за смаком.
  4. Варити 10—15 хв, після чого зняти з вогню і дати рибі охолонути у відварі.
  5. Охолоджену рибу вийняти і, акуратно видаливши шкіру, покласти на довге блюдо.
  6. Якщо риба була при варінні розрізана, то окремі шматки потрібно покласти так, щоб вона мала вигляд цілої.
  7. Можна покласти її на шар картопляного салату із майонезом.
  8. Залити желе, приготованим з того ж рибного відвару, додавши желатин, навколо гарнірувати за смаком вареними, наповненими російським салатом яйцями, дрібними буше, наповненими зернистою ікрою, букетиками зеленого салату тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *