Запечена свинина з розмарином в медовій глазурі

Запечена свинина з розмарином в медовій глазурі

Інгредієнти:

  • 700 г свинячої вирізки або корейки
  • 3 зубчики часнику
  • 2 гілочки розмарину
  • 1-2 ст.л. рідкого меду
  • 1 ст.л гірчиці із зернами
  • сіль, суміш мелених перців

Спосіб приготування:

  1. Свинячу вирізку помити і обтерти паперовим рушником. Добре натерти крупною сіллю і меленим перцем.
  2. Часник очистити і нарізати тонкими пластинками. Зробити в м’ясі проколи ножем і нашпигувати його часником.
  3. Покласти зверху гілочки розмарину і обв’язати вирізку кулінарною ниткою.
  4. Запікати в розігрітій до 180 ºС духовці близько години.
  5. Потім змастити м’ясо сумішшю меду і гірчиці, пекти ще 15-20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *