Інгредієнти:
- 800 г картоплі,
- 400 г кабачків цукіні,
- 3 яйця,
- 2 зубки часнику,
- 200 г вершків,
- 100 г тертого сиру,
- 40 г вершкового масла,
- тертий мускатний горіх,
- чорний мелений перець,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Картоплю очистити, вимити, порізати соломкою. Кабачки вимити, видалити серцевину і порізати кружальцями.
- Форму для запіканки змастити маслом і посипати стовченим часником. Кабачки і картоплю покласти шарами у форму, кожен шар посолити і поперчити, верхнім повинен бути шар картоплі.
- Збити вершки з яйцями, додати мускатний горіх, усе ретельно перемішати і вилити на овочі, зверху посипати тертим сиром.
- Форму накрити кришкою і готувати 30 хв на повній потужності.
- Готова запіканка повинна легко проколюватися в середині.