Запіканка з картоплі з кабачками цукіні

Запіканка з картоплі з кабачками цукіні

Інгредієнти:

  • 800 г картоплі,
  • 400 г кабачків цукіні,
  • 3 яйця,
  • 2 зубки часнику,
  • 200 г вершків,
  • 100 г тертого сиру,
  • 40 г вершкового масла,
  • тертий мускатний горіх,
  • чорний мелений перець,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю очистити, вимити, порізати соломкою. Кабачки вимити, видалити серцевину і порізати кружальцями.
  2. Форму для запіканки змастити маслом і посипати стовченим часником. Кабачки і картоплю покласти шарами у форму, кожен шар посолити і поперчити, верхнім повинен бути шар картоплі.
  3. Збити вершки з яйцями, додати мускатний горіх, усе ретельно перемішати і вилити на овочі, зверху посипати тертим сиром.
  4. Форму накрити кришкою і готувати 30 хв на повній потужності.
  5. Готова запіканка повинна легко проколюватися в середині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *