Зелений суп з рисом фото

Зелений суп з рисом, брокколі і грибами

Інгредієнти:

  • Оливкова олія – 2 ст. ложки,
  • Селера – 1 склянка,
  • Цибуля – 2-3 середні головки,
  • Часник – 2 зубчики,
  • Овочевий або курячий бульйон – 2 л,
  • Брокколі – 5-6 пучків,
  • Шпинат, нарізаний – 2 склянки,
  • Печериці, нарізані – 1 склянка,
  • Рис – 1 склянка,
  • Соус Песто.

Спосіб приготування:

  1. В сотейнику нагрійте оливкову олію. Додайте сіль, селеру, цибулю, часник. Готуйте 8 хвилин або до золотистого кольору, помішуючи.
  2. Додайте бульйон і брокколі. Нагрійте до кипіння на високій температурі. Зменшіть вогонь до середньо-низького; варіть 15 хвилин, періодично помішуючи.
  3. Додайте шпинат, гриби та рис. Проварюйте 8 – 10 хвилин або доки рис та овочі не стануть м’якими.
  4. Зніміть з вогню. Додайте соус Песто за смаком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *