Жовтий пиріг

Інгредієнти:

  • 180 г цукру,
  • 60 г масла або маргарину,
  • 1 яйце,
  • 160 г молока,
  • 1 ч. ложка ванільної есенції,
  • 240 г борошна,
  • 1,5 ч. ложки розпушувача,
  • 0,25 ч. ложки солі.

Спосіб приготування:

  1. Збити масло і цукор міксером. Додати яйце і добре збити. Змішати з рештою інгредієнтів. Збивати 1 хв на середній швидкості.
  2. Змастити маслом форму для пирога. Покласти тісто в каструлю і накрити паперовим рушником.
  3. Нагрівати в режимі ПОВІЛЬНЕ КИПІННЯ 8—10 хв, поки сірник, увіткнутий біля центру, не виходитиме сухим.
  4. Дати постояти, не накриваючи, 15 хв. Перекласти на тарілку для сервірування. Зберігати накритим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *