X

Баранина нашпигована овочами

Інгредієнти: 400 г баранини, 200 г рису, 4 ст. ложки жиру, 4 зубчики часнику, 2 морквини, 2 корені петрушки, 2…

Марія

Фарширована лопатка ягняти

Інгредієнти: Лопатка ягняти (баранчика) з видаленою кісткою, 25 г вершкового масла, 1 середня цибулина, очищена і дрібно нарізана, 100 г…

Марія

Філе по-ланкаширському

Інгредієнти: 3 відбивні з філейної частини ягняти (баранчика), 225 г цибулі, очищеної і нарізаної тонкими скибочками, 450 г картоплі, очищеної…

Марія

Фрикадельки по-шведськи

Інгредієнти: 450 г фаршу ягняти (баранчика), 25 г суміші для начинки із шавлії і цибулі, 1 ч. ложка ворчестерширського соусу,…

Марія

Печеня по-кримському

Інгредієнти: 150 г баранини, 50 г яблук, 20 г цибулі, 5 г томата-пасти, 20 г пряженого вершкового масла, 300 г…

Марія

Фарширована лопатка молодого баранчика

Інгредієнти: 700—800 г м’яса (лопаткова частина), 1 пучок зеленої цибулі, 0,5 склянки рису, 0,5 пучка зелені петрушки, кілька стебел м'яти,…

Марія

Грудинка молодого баранчика фарширована лівером

Інгредієнти: 700—800 г грудинки, 250 г лівера молодого баранчика, 5 ст. ложок пряженого масла, 1 голівка ріпчастої цибулі, 0,5 склянки…

Марія

Голубці з баранини

Спосіб приготування: Ошпарити капусту. Жирну баранину пропустити крізь м’ясорубку, посолити, посипати перцем і перемішати з рисом, відвареним до напівготовності, додати…

Марія

Баранячі реберця з рисом

Інгредієнти: Співвідношення продуктів — за смаком. Спосіб приготування: Реберця прокип’ятити і воду злити. Залити теплою водою і варити реберця з…

Марія

Пилав із баранини

Інгредієнти: 500 г баранини, 1,5 склянки рису, 0,5 склянки олії (якщо м’ясо жирне, то менше), 1 ст. ложка томатної пасти,…

Марія