X

Плов із баранини з рисом

Інгредієнти: 1 кг баранини (грудинка, лопатка або шия), 1—1,5 склянки рису, 2 ст. ложки пряженого сала або масла, 2 цибулини,…

Марія

Шашлик із баранини

Інгредієнти: 1 кг баранини, 6 цибулин, зелена цибуля, 1 лимон, мелений перець, лимонний сік (лимонна кислота або оцет), сіль, зелень…

Марія

Гуляш із баранини

Інгредієнти: 800 г м'яса з кісткою (лопатка), 40 г олії, 30 г борошна, 250 г помідорів, 100 г цибулі, сіль, червоний…

Марія

Рагу із баранини

Інгредієнти: 800 г грудинки або 100 г м’яса без кістки (лопатка), 50 г олії, 150 г овочів, 50 г цибулі,…

Марія

Баранина тушкована з капустою

Інгредієнти: 800 г баранини, 500 г картоплі, 500 г капусти, 2 цибулини, сіль, кмин, вода або бульйон, сметана, зелень. Спосіб…

Марія

Баранина смажена з часником або цибулею

Інгредієнти: 500 г м'якоті баранини, сік лимона, 8 зубків часнику або скибочок цибулі, 2 ст. ложки вершкового масла, спеції. Спосіб приготування:…

Марія

Шашлик зі свинини і телятини

Інгредієнти: 100 г телятини, 100 г свинини, 20-30 г сала, 1 зелений або червоний солодкий стручковий перець, сіль, мелений чорний…

Марія

Шашлик із свинини

Інгредієнти: 500 г м'яса, 3 ст. ложки смальцю, 3 голівки цибулі для маринаду і 6 голівок для заправки, сіль, оцет,…

Марія

Свиняча відбивна котлета, смажена на решітці

Інгредієнти: 1 свиняча котлета (вагою 150-180 г), олія, сіль, мелений чорний перець, 1—2 ст. ложки соку смаженого м’яса або гірчиці.…

Марія

Свинина, тушкована з капустою

Інгредієнти: 600 г свинини без кісток (лопатка або будь-яка м'якоть), 1 ст. ложка жиру, 500 г квашеної капусти, сіль, перець і…

Марія