Фаршировані свинячі відбивні
Інгредієнти: 8 тонких свинячих відбивних, 240 г мелених сухарів, 180 г тертих яблук, 3 ст. ложки родзинок, 0,5 ч. ложки…
Інгредієнти: 8 тонких свинячих відбивних, 240 г мелених сухарів, 180 г тертих яблук, 3 ст. ложки родзинок, 0,5 ч. ложки…
Інгредієнти: 1 кг свинячих реберець, 180 г томатного соусу, 180 г апельсинового або яблучного соку, 2 ст. ложки ароматизованого оцту,…
Інгредієнти: 180 г корейки, 10 г вершкового масла, 5 г пшеничного борошна, 15 г ріпчастої цибулі, 2 г кмину, 75…
Інгредієнти: Співвідношення продуктів — за смаком. Спосіб приготування: Узяти кілограм реберець, відварити їх із коріннями і порізати на дрібні шматочки.…
Інгредієнти: 500 г нежирної свинини (філе або шніцель), 1—2 ст. ложки вершкового масла або маргарину, 1 цибулина, 3 шт. гвоздики,…
Інгредієнти: 500—600 г свинини, 60 г вершкового масла, 2 цибулини, 3 свіжі помідори, 2 склянки бульйону, 2 стручки червоного солодкого перцю,…
Інгредієнти: 300 г нежирної свинини (2 тонкі шніцелі), 2 ст. ложки соєвого соусу, який можна замінити такою сумішшю: 1 ст.…
Інгредієнти: 600 г свинини, 4 ст. ложки масла, 2 ст. ложки томата, 2 ст. ложки борошна, 4 голівки ріпчастої цибулі,…
Інгредієнти: 600 г м'яса свинячого, 15—20 картоплин, 2 морквини, 4 ст. ложки олії, 1 ст, ложка томата, 4 голівки цибулі,…
Інгредієнти: 6 великих або 12 невеликих свинячих (телячих або яловичих ) відбивних з реберною кісточкою, 2 голівки ріпчастої цибулі, половина…