X

Грудинка свиняча, тушкована з цибулею

Інгредієнти: 600 г нежирної грудинки або 700 г слинячих реберних кісточок, 80 г цибулі, 30 г олії, 10 г кмину, сіль, 10…

Марія

Свинина смажена

Інгредієнти: 1—1,5 кг свинини (корейка, окіст), 0,5 ст. ложки олії для підсмажування, 1 морквина, 1 цибулина, мелений перець, сіль Спосіб…

Марія

Телятина барбекю

Інгредієнти: 6 відбивних із телятини, 1 ст. ложка порошку чилі, по половині чайної ложки солі, листя материнки (орегану), листя чебрецю, листя…

Марія

Котлети з телятини з кісточками

Спосіб приготування: Котлети з короткими реберними кісточками (без хребетної кістки) відбити, посипати нарізаною ріпчастою цибулею і витримати протягом 1—2 годин.…

Марія

Телячий філей смажений на решітці

Інгредієнти: 200 г телятини (лангет), м'якушка 1 скибочки черствого білого хліба, 1—2 ст. ложки розтопленого вершкового масла, сіль, чорний перець.…

Марія

Відбивна котлета з телятини, смажена на решітці

Інгредієнти: 200 г телятини, сіль, мелений чорний перець, 1/4 лимона, 1 ч. ложка олії. Спосіб приготування: М’ясо очистити від плівок,…

Марія

Телятина з чорносливом

Інгредієнти: 500 г телятини, 25 г вершкового масла, 100 г чорносливу, 25 г родзинок, 1 ст, ложка борошна, 250 г…

Марія

Теляче філе в шинково-шпинатовій оболонці

Інгредієнти: 1 теляче філе, сіль, молода солодки паприка і чорний перець, 2 ст. ложки пряженого масла, 2 цибулини, 2 зубки…

Марія

Рис у горщику

Інгредієнти: 400 г телятини або свинини, 500 г білокачанної капусти, 1 велика цибулина, 2 стручки солодкого перцю, 200 г печериць…

Марія

Тюфтельки по-російськи

Інгредієнти для соусу: 60 г вершкового масла, 2 подрібнені зубки часнику, 2 нарізані кубиками морквини, 1 нарізана кубиками цибулина, 2…

Марія