X

Шніцель телячий

Інгредієнти: 600 г телятини з кісткою (лопатка), 50 г черствого хліба, 100 г молока, 20 г масла, 1 яйце, сіль,…

Марія

Рагу з телятини під білим соусом

Інгредієнти: 600 г телятини, 2 цибулини, очищені и порізані на четвертинки, 2 великі морквини, нарізані кружальцями, 3 лаврові листки, 1 ст.…

Марія

Котлети телячі рубані

Інгредієнти: 500 г м'яса з кісткою (лопатка,шийна частина), 40 г черствого хліба, півсклянки молока, 1 яйце, сіль, 40 г товчених…

Марія

Рагу з телятини з овочами

Інгредієнти: 1 кг телятини (грудинка, лопатка), 2 ст. ложки масла, 3 морквини, 2 корені петрушки, 1 цибулина, 1 склянка квасолі, 8…

Марія

Зрази із телятини з грибною начинкою

Інгредієнти: 750 г м’якоті телятини, 300 г грибів, 2-3 морквини, корінь селери середнього розміру, 1 голівка ріпчастої цибулі, 2 кавові…

Марія

Печеня із маринованої телятини

Інгредієнти: 800 г телятини з кісткою, 30 г масла, 60 г шпику, 250 г сметани, 20 г борошна. Маринад: 125…

Марія

Телятина тушкована з чорносливом

Інгредієнти: 800 г м’яса, 10—15 картоплин, 1 склянка томатного соусу, 3—4 ложки цибулі, 4 ст. ложки олії, склянка чорносливу, сіль, перець, зелень…

Марія

Телятина з грибами

Інгредієнти: 6 шматків відварної телятини, 250 г нарізаних свіжих грибів ( краще білих або печериць), 1 /4 склянки пшеничного борошна, 3…

Марія

Телятина в майонезі

Інгредієнти: 700 г телятини, 1,5 л води, 200 г овочів (морква, селера, петрушка, цибуля), 400 г овочевого салату. Майонез: 125…

Марія

Телятина, запечена з овочами і сиром

Інгредієнти: 10 г вершкового масла або олії, 250 г телятини, 1 цибулина, 1 невеликий корінь селери, 1/2 зубка часнику, 150…

Марія