Телятина, запечена у вині
Інгредієнти: 300 г телятини, 10 г масла, 50 г вина, кмин, сіль. Спосіб приготування: Вимите й очищене від плівки м’ясо…
Інгредієнти: 300 г телятини, 10 г масла, 50 г вина, кмин, сіль. Спосіб приготування: Вимите й очищене від плівки м’ясо…
Інгредієнти: 1 кг вирізки з боку туші, по половині чайної ложки кайєнського перцю, листя материнки (орегану), листя чебрецю, подрібненого розмарину,…
Інгредієнти: 2 кг яловичої вирізки, 6 зубків часнику, 1 склянка маслинової олії, 100 г червоного вина, 1 склянка нарізаної цибулі,…
Інгредієнти: Співвідношення продуктів — за смаком. Спосіб приготування: Очистити філе від жилок і зайвого жиру, покласти в емальовану чашку, облити…
Інгредієнти: 2 маленькі цибулини, ретельно подрібнені, 1 зубок часнику, ретельно розтертий, 4 ст. ложки вершкового масла або маргарину, 300 г…
Інгредієнти: 1 велика цибулина, очищена і дрібно нарізана, 225 г моркви, почищеної і порізаної тонкими кружальцями, 4 пір'їни селери, тонко…
Інгредієнти: Продукти на 2 порції: 2 біфштекси з філейної частини (усього 350-400 г), 2 ст. ложки олії, сіль, перець. Спосіб…
Інгредієнти: 300 г м'якоті м'яса, 300 г свіжої капусти, півсклянки рису, 2 голівки ріпчастої цибулі, 2 ст. ложки вершкового масла,…
Інгредієнти: 300 г яловичини з кісткою (лопатки), 200 г свинини з кісткою, 50 г цибулі, 60 г черствого хліба, 125…
Інгредієнти: 400 г яловичини з кісткою (нижня частина стегна, лопатка), 200 г свинини (шийна частина), 50 г цибулі, 50 г…