X

Зрази рубані, тушковані в сметанному соусі

Інгредієнти: На 1 порцію: 50 г м'яса з кісткою (лопатка), 40 г масла, 60 г черствого хліба, 50 г цибулі,…

Марія

Шніцель з часником

Інгредієнти: 800 г м’якоті яловичини, 50 г цибулі, 3 яйця, часник, сіль, борошно, олія. Спосіб приготування: М’яcо нарізати порційними шматками,…

Марія

Запіканка з яловичини з картоплею

Інгредієнти: 1 кг картоплі, 750 г яловичини, 4 ст. ложки олії, 1,5 склянки молока, 3 яйця, ріпчаста цибуля, 1 ст.…

Марія

Тюфтельки з рисом

Інгредієнти: Для тюфтельок: 500 г рубаної яловичини, кавова чашечка рису, попередньо відвареного до напівготовності в підсоленій воді, чайна ложка жиру,…

Марія

Російська печеня

Інгредієнти: 200—300 г яловичини, 4—5 картоплин, 1 цибулина, 2 ст. ложки пряженого масла, 1 морквина, по 1 кореню петрушки і…

Марія

Ростбіф з яловичини

Інгредієнти: 1 кг яловичини (товстий край або вирізка), 1 цибулина, 1 морквина, 1 корінь петрушки, 6—10 горошин перцю, сіль, цукор,…

Марія

Ромштекс із яловичини

Інгредієнти: 1 кг яловичини, 1 яйце, 1 ст. ложка молока, 1 склянка білих сухарів, 1,5 ст. ложки олії, сіль, мелений…

Марія

Яловичина з грибами і рисом

Інгредієнти: 300 г свіжих грибів, 1 кг яловичини, 2 голівки ріпчастої цибулі, 8—10 стручків солодкого перцю, 3—4 стручки гострого перцю,…

Марія

Яловича вирізка, тушкована зі сметаною

Інгредієнти: 700 г вирізки, олія, 20 г борошна, 80 г сметани. Спосіб приготування: М’ясо обмити, зрізати зайвий жир, ледь відбити…

Марія

Яловичина тушкована маринована

Інгредієнти: 700 г яловичини без кістки (кострець або огузок, лопатка), 40 г олії, 20 г борошна, сіль, 60 г шпику,…

Марія