X

Яловичина тушкована з грибним соусом

Інгредієнти: 1 кг яловичини, 50 г шпику, 1 морквина, 1 корінь петрушки, 1 цибулина, 1 склянка маринаду з прянощів, 0,5…

Марія

Яловичина тушкована

Інгредієнти: 700 г м’якоті яловичини (філей, кострець, поперекова частина, огузок), 80 г оцту, 80 г води, 5 г грибів, 50…

Марія

Яловиче філе на сковороді

Інгредієнти: 1-1,25 кг філейної вирізки (одним шматком), 1 ст. ложка маслинової (кукурудзяної або іншої рафінованої) олії, 1 нарізана кружальцями морквина,…

Марія

Яловичина відварна з картоплею під соусом із кропу

Інгредієнти: 80 г яловичини (грудинка, кострець, чільце, нижня частина ноги), 250 г овочів, 50 г ццбулі, 1 лавровий лист, 2—3…

Марія

Соус яблучний

Інгредієнти: 150 г яблук, 200 г білого вина, 150 г цукру, 600 г майонезу, 60 г хрону. Спосіб приготування: Яблука…

Марія

Соус з раками і свіжими помідорами

Інгредієнти: 200 г маслинової олії, 50 г моркви, 50 г селери, 50 г ріпчастої цибулі, 500 г свіжих помідорів, 20…

Марія

Соус із грибами і зеленню петрушки

Інгредієнти: 25 г ріпчастої цибулі, 100 г вершкового масла, 80 г борошна, 200 г білого вина, 600 г рибного бульйону,…

Марія

Соус з томатом, гірчицею і солоними огірочками

Інгредієнти: 850 г соусу з томатом і гірчицею, 150 г солоних огірочків. Спосіб приготування: У готовий соус з томатом і…

Марія

Соус із грибами, шинкою і язиком

Інгредієнти: 600 г м'ясного соку, 200 г томатного соку, 20 г трюфелів, 50 г грибів, 50 г язика, 50 г…

Марія

Соус з томатом

Інгредієнти: 900 г м'ясного соку, 20 г крохмалю, 50 г вершкового масла, 50 г томатного соку, 1 лимон, зелень петрушки.…

Марія