Червоний соус із чорносливом
Інгредієнти: 1,5 склянки червоного соусу (основного), півсклянки чорносливу, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець, часник, цукор за смаком. Спосіб приготування: Чорнослив звільнити…
Інгредієнти: 1,5 склянки червоного соусу (основного), півсклянки чорносливу, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець, часник, цукор за смаком. Спосіб приготування: Чорнослив звільнити…
Інгредієнти: 1 ст. ложка борошна, 2 ст. ложки натертого хрону, півсклянки сметани, по 2 ст. ложки оцту й олії. Спосіб…
Інгредієнти: Продуктів на 200 г заправки: 100 г сметани, 50 г оцту, один жовток, цукор, сіль, перець чорний мелений за смаком.…
Інгредієнти: Продуктів на 100 г заправки: 70 г олії, 25 г столового-3%-ного оцту, цукор, сіль, перець мелений за смаком. Спосіб…
Інгредієнти: 900 г рибного бульйону, 80 г борошна, 50 г масла. Спосіб приготування: Гаряче біле, пасерування, приготоване на вершковому маслі,…
Приготування: Добре промиті сухі білі гриби на ніч покласти у воду. Ранком у цій же воді поставити варитися до м’якості…
Інгредієнти для бульйону: 500 г очищених яловичих хвостів або кісток, 150 г пряженого масла, 130 г ріпчастої цибулі, 140 г…
Інгредієнти: 300 г квашеної капусти, 2—3 цибулини, 50 г сушених грибів, 3—4 ст. ложки олії, 1 ст. ложка борошна, сіль…
Інгредієнти на манні галушки: 1 пучок зелені, 0,25 л м’ясного бульйону, 100 г манної крупи, 1 яйце, сіль, перець, мускатний…
Інгредієнти: 300 г мозкових кісток, 0,5 склянки води, цибулина, 1 ст. ложка замороженої овочевої суміші, 1 лавровий лист, 1 роздавлений зубчик…