Суп-пюре із зеленого горошку
Інгредієнти: 1,5 ст. ложки масла або маргарину, 1,5 ст. ложки дрібно порізаної цибулі, 250 г відвареного або консервованого горошку, 0,5…
Інгредієнти: 1,5 ст. ложки масла або маргарину, 1,5 ст. ложки дрібно порізаної цибулі, 250 г відвареного або консервованого горошку, 0,5…
Інгредієнти: 150 г цвітної капусти, 2—3 ст. ложки води, 250 мл молока, 250 мл бульйону, 1 ст. ложка масла, 2…
Інгредієнти: 275 г баранини (філейна частина), 100 г коренеплодів (моркви, ріпи і т.д.), 1 цибулина-порей, 2 гілочки селеру, 1 пакетик…
Інгредієнти на 2 порції: 2 ст. ложки корінців для супу або бульйонні кубики, 0,5 л води, 2 яйця. Спосіб приготування: Налити…
Інгредієнти: 500 мл світлого супу, 1 пакет свіжозаморожених овочів для супу, 1 яєчний жовток, 5 ст. ложок вершків. Спосіб приготування: Приготувати суп…
Інгредієнти: 75 г яловичого фаршу, 20 г ріпчастої цибулі кубиками, 1 яйце, панірувальні сухарі, сіль, мелений чорний і червоний перець,…
Інгредієнти: 0,5 л рідини (молока, м’ясного або овочевого бульйону), 1 ст. ложка борошна, 2 ст. ложки масла, сіль за смаком,…
Інгредієнти: 300 г кураги, 3 ст. ложки рису, 4 ст. ложки цукру, 1,4 л води, лимонна цедра, 5 ст., ложок…
Інгредієнти: 2 свіжі апельсини або 4—5 мандаринів, 3 ст. ложки картопляного крохмалю, 1 склянка цукру, 2 л води, 3 ст. ложки вершків…
Інгредієнти: 4 шт.буряка, 1 морквина, 1 ст. ложка 3%-ного оцту, 1,5 л хлібного квасу, 3 свіжі огірки, 2 яйця, 1…