Борщ холодний
Інгредієнти: 4 буряки, 1 морквина, 2 свіжі огірки, 2 яйця, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка 7%-ного оцту, води,…
Інгредієнти: 4 буряки, 1 морквина, 2 свіжі огірки, 2 яйця, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка 7%-ного оцту, води,…
Інгредієнти: 1,3 л хлібного квасу або 0,7 кефіру і 0,7 л води кип'яченої, 2 картоплини, 1 морквина, 150 г зеленої…
Інгредієнти: 200 г окуня або тріски, білуги, осетра, севрюги, 1,4 л хлібного квасу, 4 свіжі огірки, 1 ст. ложка сметани,…
Інгредієнти: 350 г набору м’ясних продуктів, 1,4 л хлібного квасу або 0,7 л кефіру і 0,7 л води кип’яченої, свіжа…
Інгредієнти: 1 л води, 4 картоплини, 1 цибулина, 30 г сала, 1 ложка томата-пюре, 1 ч. ложка меленого червоного . Спосіб…
Інгредієнти: 500 г картоплі, 1,5 л. води, 300 г грибів, 100 г корінців і 1 цибулі, 2 ст. ложки олії, зелень,…
Інгредієнти: 1,5 л води, 350 г яловичини, 2—3 середні картоплини, 1 велика цибулина, 50 г вершкового масла, півсклянки вина, зелень,…
Інгредієнти: 1,5 л молока, 0,7 л води, півсклянки рису або манної, кукурудзяної, ячмінної, гречаної, перлової крупи, 3/4 склянки пшона або 1,5 склянки…
Інгредієнти: Молоко, тісто на галушки, 1—3 ч. ложки цукру. Спосіб приготування: Приготувати тісто на галушки. Скип’ятити 1 л молока, посолити,…
Інгредієнти: Молоко, тісто на галушки, 1—3 ч. ложки цукру. Спосіб приготування: Приготувати тісто на галушки з каші манної. Скип’ятити 1…