Суп-пюре з гороху жовтого сушеного
Інгредієнти: 400 г жовтого сушеного гороху, олія, цибуля, кріп, петрушка. Спосіб приготування: Залити водою годин на 6 400 г жовтого…
Інгредієнти: 400 г жовтого сушеного гороху, олія, цибуля, кріп, петрушка. Спосіб приготування: Залити водою годин на 6 400 г жовтого…
Інгредієнти: 800 г очищеної земляної груші (топінамбура), 100 г великої перлової крупи, 50 г масла, склянка вершків (або молока), 2…
Інгредієнти: 200 г баранини, 1 /3 склянки гороху, 60 г баранячого сала, 2 голівки ріпчастої цибулі, 2 ст. ложки винного…
Інгредієнти: 160 г макаронів, 40 г вершкового масла, 1 яйце (жовток), 300 г вершків, 100 г сиру, 2 л бульйону.…
Інгредієнти: 400 г великого зеленого сушеного горошку, 100 г сушеного цукрового горошку, 50 г масла, кріп, петрушка. Спосіб приготування: Залити…
Інгредієнти: По 1 шт. моркви, кореня петрушки, 1 готівка ріпчастої цибулі, 40 г жиру, 1,5 л бульйону, 600 г готових…
Інгредієнти: 2/3 склянки крупи рисової (перлової, манної) або 1 склянка крупи вівсяної (ячмінної, пшеничної, пшона), по 1 шт. моркви, кореня…
Інгредієнти: 150 г домашньої локшики (400 г маси вареної локшини), по 1 шт. моркви, кореня петрушки, 1 голівка ріпчастої цибулі,…
Інгредієнти: 100 г макаронів, локшини, вермішелі, фігурних виробів, 4 картоплини, по 1 шт. моркви, кореня петрушки, 2 голівки ріпчастої цибулі,…
Інгредієнти: 150 г макаронів, локшини, вермішелі, фігурних виробів, по 1 шт. моркви, кореня петрушки, 1 голівка цибулі, 40 г жиру,…