X

Юшка з миня, або судака, або кликача

Інгредієнти: 400 г миня, або судака, або кликача, 10 г вершкового масла, 1 морквина, 1/4 лимона, зелень петрушки і кропу, 2…

Марія

Юшка з дрібної риби

Інгредієнти: 10 йоржів, 2 окуні середнього розміру, по одному сигу і судаку (невеликих), один минь, 3 голівки цибулі ріпчастої, по…

Марія

Байабез – рибний суп

Інгредієнти: 2 кг свіжої риби, якщо є можливість різних сортів (йорж, палтус, вугор, скумбрія й ін.), 5—6 ст. ложок рослинної…

Марія

Розсольник із квасолею

Інгредієнти: 1 склянка квасолі, 2 солоні огірки, 4—5 картоплин, по 1/2 ст. ложки вершкового масла і сметани, 1 яйце, 1…

Марія

Розсольник домашній

Інгредієнти: 50 г свіжої капусти, 4 картоплини, 1 морквина, 2 корені петрушки, 1 корінь селери, 4 голівки ріпчастої цибулі, 2…

Марія

Розсольник із нирками

Інгредієнти: 1,5 л води, 500 г яловичих нирок, 2 солоні бгірки, по 1 кореню петрушки і селери, 1 цибулина, 100…

Марія

Солянка рибна

Інгредієнти: На 600—800 г риби — 2 голівки ріпчастої цибулі, 150 г солоних огірків, 40—50 г томату-пюре, 50 г каперсів,…

Марія

Солянка на кістковому бульйоні

Інгредієнти: На 200 г м’яса і 400 г кісток: 1,5 л води, по 100 г шинки і сосисок, 2 солоні…

Марія

Солянка на грибному бульйоні

Інгредієнти: 500 г грибів, 2 цибулини, 2 ст. ложки томата-пюре, 2 ст. ложки масла або маргарину, 100 г сметани, 1/4…

Марія

Солянка асорті

Інгредієнти: 400 г стерляді або судака, білуги чи осетра, 250 г яловичини, 4 голівки ріпчастої цибулі, 2 солоні огірки, 40 г…

Марія