X

Капусняк із щавлю по-селянськи

Інгредієнти: 6—7 картоплин (300 г), 50— 70 г жиру, 20 г сметани, 200 г щавлю, петрушка, кріп. Спосіб приготування: Очистити…

Марія

Кислий капусняк із сушеними білими грибами

Інгредієнти: 50 г сушених білих грибів, 3 цибулини, 600 г кислої рубаної капусти, 3 ч. ложки борошна, 0,5 склянки сметани,…

Марія

Капусняк із квашеної капусти з кальмарами

Інгредієнти: 400 г кальмарів, 400 г квашеної капусти, 3 картоплини, по 1 шт. моркви, кореня петрушки, 4 голівки ріпчастої цибулі,…

Марія

Борщ літній

Інгредієнти: 5 шт. молодого буряка з бадиллям, 2 картоплини, 1/4 склянки квасолі, по 1 шт. моркви, кореня петрушки, 2 голівки…

Марія

Борщ зелений

Інгредієнти: 3 варені очищені буряки, 4 картоплини, по 1шт. моркви, кореня петрушки, 1 голівка ріпчастої цибулі, 200 г щавлю, 200…

Марія

Борщ із квашеного буряка

Інгредієнти: 50 г сушених білих грибів, квашений буряк, 3 ч. ложки борошна, 1 ст. ложка олії, цибуля, сметана, кріп, зелень…

Марія

Вегетаріанський борщ

Інгредієнти: 150 г моркви, 50 г селери, 50 г капусти, 50 г цибулі-порею, 50 г зеленої квасолі, 50 г картоплі,…

Марія

Борщ козацький

Інгредієнти: Для вушок (на порцію 500 г): 1 ст. ложка гречаної крупи, 5 г вершкового масла, 1/4 голівки ріпчастої цибулі,…

Марія

Борщ селянський

Інгредієнти: 3 буряки, 300 г білокачанної, свіжої капусти, 3 картоплини, чверть склянки квасолі, пів'яблука, по 1 шт. моркви, кореня петрушки,…

Марія

Борщ флотський

Інгредієнти: 30 г жиру, решта продуктів, як для борщу з капустою і картоплею. Спосіб приготування: Свинокопченості на порцію (варені): 30 г бекону соленого…

Марія