X

Бульйон грибний із грибними фрикадельками

Інгредієнти: 100 г сушених білих грибів, 1 цибулина, 125 г вершкового масла, 100 г хлібних крихт, 1 склянка вершків, 1…

Марія

Грибний бульйон у чашках

Інгредієнти: 50 г сушених білих грибів, 2 цибулини, 2 ст. ложки вершкового масла. Спосіб приготування: Гриби відварити, бульйон процідити й…

Марія

Бульйон із моркви і горошку

Інгредієнти: 200 г свіжого горошку (100 г сушеного), 400 г моркви, 1 ст. ложка масла, 2 жовтки, зелень, сіль. Спосіб…

Марія

Бульйон із брюссельської капусти

Інгредієнти: 800 г брюссельської капусти, 1 ст. ложка вершкового масла, 1 склянка вершків, 2 жовтки, зелень петрушки, кріп, сіль. Спосіб…

Марія

Бульйон із цвітної капусти

Інгредієнти: 1 голівка цвітної капусти, 2 ст. ложки олії, 3 ч. ложки борошна, 2 жовтки, 1 склянка вершків (молока), кріп, сіль.…

Марія

Бульйон із молодого горошку в стручках

Інгредієнти: 1,2 кг стручкового горошку, 3 ч. ложки борошна, 1 ст. ложка масла, 1 склянка вершків (молока), 2 жовтки, кріп,…

Марія

Кістковий бульйон

Спосіб приготування: Кістки після промивання розрубують упоперек і вздовж на шматки завбільшки 5—6 см. Для поліпшення смаку і зовнішнього вигляду бульйону…

Марія

Квасоля, протерта зі смаженою цибулею

Інгредієнти: 300 г квасолі, 3 голівки цибулі ріпчастої, 3—4 ст. ложки олії, сіль, оцет, перець гіркий мелений і зелень кропу…

Марія

Ікра з баклажанів

Інгредієнти: 500 г баклажанів, 3—4 шт. салатного перцю, 2 голівки цибулі ріпчастої, 2 помідори, 2—3 ст. ложки олії, 2—3 ст.…

Марія

Огірки, фаршировані грибами

Інгредієнти: 200 г маринованих або солоних грибів, 2—3 огірки, 1 —2 ст. ложки тертого хрону, 4—5 ст. ложок сметани, помідор…

Марія