Помідори, фаршировані грибами
Інгредієнти: 300—400 г свіжих грибів, 4—5 великих помідорів або 8—10 дрібних, 2 ст. ложки вершкового масла, 3—4 ст. ложки сметани або…
Інгредієнти: 300—400 г свіжих грибів, 4—5 великих помідорів або 8—10 дрібних, 2 ст. ложки вершкового масла, 3—4 ст. ложки сметани або…
Інгредієнти: 6 яєць, 300 г шинки без жиру, 1 ст. ложка рубаної зелені, 150 г зеленого салату, 1 банка майонезу,…
Інгредієнти: 6 яєць, 300 г вимоченого оселедця, 120 г вершкового масла, 12 тонких скибочок смаженого холодного м’яса, 5 помідорів, 1…
Інгредієнти: 500 г мозків, 400 г шинки, 6 зварених круто яєць, по 1 ст. ложці зелені петрушки і кропу, 150…
Інгредієнти: 3 білі куріпки, 0,5 склянки бульйону, 1 склянка соку з-під смажених куріпок, 20 г желатину, 150 г вершкового масла, 100…
Інгредієнти: 500 г печінки, 300 г свинячого несоленого сала, 1 морквина, 2 цибулини, 2 лаврові листки, 1 ч. ложка перцю…
Інгредієнти: 1 печінка гусяча, 1 ст. ложка масла, 50 г шпику, 1,5 склянки молока, 0,5 склянки білого вина. Для желе:…
Інгредієнти: 600—700 г риби, пряний відвар з 1,5—2 л води по 1 кореню петрушки, селери, 1 шт. цибулі-порею, 1 голівка…
Інгредієнти: 500 г скумбрії, 300—400 г помідорів, 2 зубки часнику, 3 ст. ложки олії, червоний перець, сіль, цукор і подрібнена…
Інгредієнти: 500—600 г риби, 1 морква, корінь петрушки і селери, 2 лаврові листки, 5 горошин духмяного перцю, 200 г майонезу,…