X

Смажена телятина заливна

Інгредієнти: 1 кг м'яса, 50 г олії, 500 г моркви, 500 г картоплі, 200 г горошку, 200 г зеленої квасолі,…

Марія

Язик заливний

Інгредієнти: 1 кг язика, 1 корінь петрушки, 1 цибулина, 1 яйце, 1 огірок, 20—25 г желатину, 2,5—3 склянки бульйону, сіль,…

Марія

Заливна яловичина з овочевим желе

Інгредієнти: 3 кг м’якоті яловичини, 100 г. шпику, 50 г пряженого масла, 3 телячі ніжки, 3 цибулини, 3 морквини, 1 великий буряк,…

Марія

Заливна телятина

Інгредієнти: 1 задня ніжка телятини, 100 г олії для смаження, сіль за смаком, 1 банка гірчиці, 2 ст. ложки желатину,…

Марія

Салат з оселедцем «Мавпочка»

Інгредієнти: Картопля «в мундирах» 3 шт. Морква «в мундирах» 2шт. Оселедець 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Яблуко 1 шт.…

Марія

Бефстроганов

Інгредієнти: 600 г вирізки (можна взяти товстий край) або 800 г поперекової частини, 60 г олії, 20 г борошна, 50…

Марія

Свинина з грушею в ромашковому маринаді

Свинина з грушею в ромашковому маринаді страва досить проста в приготуванні. А ще надзвичайно смачна! До того ж запах!.. М-м-м!…

Озерова Марина

Біфштекс по-гамбурзькому

Інгредієнти: 0,5 кг телятини, 2-3 ст. ложки молока, 1 ч. ложка гірчиці, сіль, чорний перець, 1 ст. ложка подрібненої цибулі.…

Марія

Печеня з баранини

Інгредієнти: 180 г баранини, 15 г тваринного комбіжиру, 225 г картоплі, 25 г ріпчастої цибулі, 40 г моркви, 15 г…

Марія

Гриби у пряженому маслі

Інгредієнти: 800 г рибів, 3-4 голівки ріпчастої цибулі, 3 ст. ложки пряженого масла, 3 ст. ложки нарізаної зелені, сіль, перець…

Марія