Гриби, смажені в яйці
Інгредієнти: 700 г грибів сушених, 3 ст. ложки жиру, 2-3 ст. ложки мелених сухарів, 1 яйце, 1 ст. ложка борошна,…
Інгредієнти: 700 г грибів сушених, 3 ст. ложки жиру, 2-3 ст. ложки мелених сухарів, 1 яйце, 1 ст. ложка борошна,…
Інгредієнти: 150 г сушених грибів, 3 голівки ріпчастої цибулі, півсклянки олії, 1 зубок часнику, 1 ст. ложка оцту, 3 пір’їни зеленої…
Інгредієнти: 700 г свіжих грибів, 3 шматочки хліба, 1 /4 склянки молока, 1 ст. ложка мелених сухарів, 1 ст. ложка вершкового…
Інгредієнти: 4—5 грибів, 3—4 ст, ложки масла, тертий сир. Спосіб приготування: Гриби дрібно нарізати і присмажити до м’якості в маслі,…
Інгредієнти: 150—180 г напівжирної свинини, сіль, мелений чорний і червоний солодкий перець, чабер. Спосіб приготування: Нарізати м’ясо кубиками, посипати сумішшю солі,…
Інгредієнти: 2 склянки борошна, 2—3 яйця, половина чайної ложки солі. Для фаршу: 1 склянка сиру, 1 ст. ложка цукру, 2…
Інгредієнти для фаршу: 440г баранини, 45 г баранячого сала, 500 г очищеної ріпчастої цибулі. Інгредієнти для тіста: 320 г борошна,…
Інгредієнти: 1,25 кг риби, 50 г цибулі, 150 г грибів, 50 г олії, 30 г петрушки. Спосіб приготування: Очищену форель посолити…
Інгредієнти: 10—12 сушених грибів, 1 склянка рису, 3 ст. ложки масла, 1,5 склянки бульйону, 3 голівки цибулі, 1 морквина, томат-пюре, сіль…
Інгредієнти: Шпроти — декілька штук, 2 круто зварених яйця, 1 червоний перець, 20 г масла, 2-3 ст. ложки сметани, 1…