Бутерброди з трісковою печінкою
Інгредієнти: 1 банка тріскової печінки, 2 жовтки, 100 г масла; лимонний сік, гірчиця, зелень за смаком. Спосіб приготування: Консервовану тріскову печінку й…
Інгредієнти: 1 банка тріскової печінки, 2 жовтки, 100 г масла; лимонний сік, гірчиця, зелень за смаком. Спосіб приготування: Консервовану тріскову печінку й…
Інгредієнти: 1 кг м'яса, 100 г кашкавалу, 100 г хліба, 30 г маслинової олії, 100 г зеленого масла, 1 кг гарніру,…
Інгредієнти: 2 склянки бульйону, 1 ст. ложка масла, 2 ст. ложки борошна, 3 ст. ложки томата, 1 морквина, 1 корінь…
Інгредієнти: 600 г соусу з оцтом для дичини, 300 г вершків, 50 г вершкового масла. Спосіб приготування: У соус з…
Спосіб приготування: Покласти на сковороду шматок вершкового масла і цибулину. Коли цибулина зарум’яниться, насипати дрібно нарізані боровики, ледь підсмажені. Усе…
Інгредієнти: 300 г свинячих вух, 200 г шкварок, 2,25 л води, пучок зелені для супу, 500—750 г картоплі, 1 велика цибулина,…
Інгредієнти: 1,5 л води, 400 г яловичини, по 1 кореню петрушки, пастернаку, селери, 1 цибулина, 2—4 картоплини, 2 ст. ложки жиру,…
Інгредієнти: 800 г яловичини, 150 г телятини, 150 г курятини, 160 г шинки, 2 сосиски, 1 морквина, 1 корінь петрушки,…
Інгредієнти: 100 г кісток свинокопчення, 500 г квашеної капусти, 1 морквина, 1 корінь петрушки, 1 голівка ріпчастої цибулі, 4 ст.…
Інгредієнти для галушок: 0,5 склянки пшеничного борошна, 10 г вершкового масла, 1 яйце, 0,5 л води або молока, сіль, решта…