Бульйон зі спаржі
Інгредієнти: 800 г спаржі, 1 cт. ложка масла, 1 склянка вершків, 2 жовтки, кріп, сіль. Спосіб приготування: Спаржу нарізати шматочками,…
Інгредієнти: 800 г спаржі, 1 cт. ложка масла, 1 склянка вершків, 2 жовтки, кріп, сіль. Спосіб приготування: Спаржу нарізати шматочками,…
Спосіб приготування: Замість м’ясного і рибного бульйонів для приготування супів можна використовувати м’ясні й рибні консерви, м’ясні кубики, білкові гідролізати,…
Інгредієнти: 4 баклажани, 1 склянка очищених волоських горіхів, 1 голівка часнику середнього розміру, оцет, сіль і перець за смаком. Спосіб…
Інгредієнти: 500 г оселедця, 20 г готової гірчиці, 50 г олії. Спосіб приготування: Зняти з добре вимочених оселедців філеї, звільнити…
Інгредієнти: 1 курка, 3 яйця, цибулина, 1 корінь моркви, 20 г желатину, вода (з розрахунку 1,5 л на 1 кг курки),…
Інгредієнти: 1,5 кг ніжок, 100 г моркви, 100 г селери, 100 г цибулі, лавровий лист, 2 яйця, 200 г кислого…
Інгредієнти: 2 кг свинячої голови, 100 г моркви, 100 г селери, 100 г цибулі, лавровий лист, 2 яйця, 200 г…
Інгредієнти: 2—3 яйця, 1 цибулина (невелика), 20—30 г масла, 1 ст. ложка сметани, сіль, перець, зелена цибуля. Спосіб приготування: Дрібно…
Інгредієнти: 1 банка крабів, 5—6 солоних корнішонів, 2—3 ст. ложки майонезу, 1,5 склянки бульйону, 1 ч. ложка желатину, 2 ст.…
Інгредієнти: 1 буханець чорного хліба, 1 варений язик, 100 г вершкового масла, 1 ст. ложка тертого хрону, 2 яйця, 2…