X

Бульйон зі спаржі

Інгредієнти: 800 г спаржі, 1 cт. ложка масла, 1 склянка вершків, 2 жовтки, кріп, сіль. Спосіб приготування: Спаржу нарізати шматочками,…

Марія

Концентрати для бульйонів

Спосіб приготування: Замість м’ясного і рибного бульйонів для приготування супів можна використовувати м’ясні й рибні консерви, м’ясні кубики, білкові гідролізати,…

Марія

Баклажани по-грузинськи

Інгредієнти: 4 баклажани, 1 склянка очищених волоських горіхів, 1 голівка часнику середнього розміру, оцет, сіль і перець за смаком. Спосіб…

Марія

Оселедець по-домашньому

Інгредієнти: 500 г оселедця, 20 г готової гірчиці, 50 г олії. Спосіб приготування: Зняти з добре вимочених оселедців філеї, звільнити…

Марія

Холодець із курки

Інгредієнти: 1 курка, 3 яйця, цибулина, 1 корінь моркви, 20 г желатину, вода (з розрахунку 1,5 л на 1 кг курки),…

Марія

Холодець зі свинячих ніжок

Інгредієнти: 1,5 кг ніжок, 100 г моркви, 100 г селери, 100 г цибулі, лавровий лист, 2 яйця, 200 г кислого…

Марія

Холодець із свинячої голови

Інгредієнти: 2 кг свинячої голови, 100 г моркви, 100 г селери, 100 г цибулі, лавровий лист, 2 яйця, 200 г…

Марія

Паста з яєць і цибулі

Інгредієнти: 2—3 яйця, 1 цибулина (невелика), 20—30 г масла, 1 ст. ложка сметани, сіль, перець, зелена цибуля. Спосіб приготування: Дрібно…

Марія

Канапе з пастою із крабів

Інгредієнти: 1 банка крабів, 5—6 солоних корнішонів, 2—3 ст. ложки майонезу, 1,5 склянки бульйону, 1 ч. ложка желатину, 2 ст.…

Марія

Канапе з відварним язиком

Інгредієнти: 1 буханець чорного хліба, 1 варений язик, 100 г вершково­го масла, 1 ст. ложка тертого хрону, 2 яйця, 2…

Марія