X

Цвітна капуста в томатному соусі

Інгредієнти: 1 голівка цвітної капусти (1 кг), 100 г плавленого сиру, 100 г томатної пасти, зелена цибуля, трохи соусу перцевого…

Марія

Гриби тушковані з зеленню

Інгредієнти: 500 г свіжих грибів, 200 г сметани, 1 ст. ложка маргарину, сіль, гвоздика, перець, лавровий лист, зелень петрушки, кріп…

Марія

Картопляні котлети

Інгредієнти: 1 кг картоплі, 2 яйця, 0,5 склянки борошна або сухарів, 4 ст. ложки масла, 2 ст. ложки маргарину. Для…

Марія

Локшина з грибами і сиром

Інгредієнти: 3 склянки локшини, 4 гриби (сушені), 4 склянки води, 2 голівки ріпчастої цибулі, 4 ст. ложки олії, півсклянки сиру (тертого),…

Марія

Лозанки

Спосіб приготування: Для приготування лозанок тісто місять на яйцях без води (а ще краще на одних жовтках із сіллю). Розкачують…

Марія

Оладки з вермішелі й сиру

Інгредієнти: 300 г вермішелі, 500 г сиру, 4—5 яєць, 50 г вершкового масла, 50 г цукру, сіль за смаком. Спосіб…

Марія

Омлет із цвітною капустою

Інгредієнти: 100 г цвітної капусти, 15 г вершкового масла, 2 яйця, 50 г молока. Спосіб приготування: Цвітну капусту відварити, відкинути…

Марія

Омлет із помідорами

Інгредієнти: 65 г помідорів, 15 г вершкового масла, 2 яйця, 50 г молока. Спосіб приготування: Помідори обдати окропом, знявши шкірку,…

Марія

Омлет із зеленою цибулею

Інгредієнти: 3 яйця, 1 ст. ложка цибулі, 1 ст. ложка молока, 1 ст. ложка масла. Спосіб приготування: Яйця покласти в каструлю…

Марія

Суп з локшиною і куркою

Інгредієнти: 2 шматки курки по 50— 70 г, 1 цибулина, 2 морквини, 1 корінь петрушки, 1 корінь селери, 2 ст.…

Марія