X

Суп картопляний з рибою по-домашньому

Інгредієнти: 6 картоплин, 250 г тріски, 1 морквина, 1 голівка ріпчастої цибулі, перець, сіль. Спосіб приготування: Моркву, нашатковану соломкою, прогріти…

Марія

Суп із кабачків з рисом

Інгредієнти: 1 кабачок, півсклянки рису, по 2 ст. ложки зелені кропу і петрушки, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 л…

Марія

Канапе зі щучою ікрою

Інгредієнти: 360 г хліба, 60 г щучої ікри, 150 г маслинової олії, 1 лимон, 20 г оцту, 20 г каперсів. Спосіб приготування:…

Марія

Темний соус для м’ясних страв

Інгредієнти: 50 г жиру, 0,5 голівки ріпчастої цибулі, 3 ст. ложки борошна, 3 склянки бульйону на вибір, сіль, чорний перець,…

Марія

Паштет із курячої печінки

Інгредієнти: 500 г курячої печінки, 2 голівки цибулі ріпчастої, 2 зубки часнику, 60 г вершкового масла, 2 ст. ложки томатної…

Марія

Тушковане яловиче серце

Інгредієнти: 800 г яловичого серця, 2 голівки ріпчастої цибулі, 60 г вершкового масла, 2 ст. ложки томатної пасти, 2 ст.…

Марія

Овочеві нагетси

Інгредієнти: 250гр. заморожених овочів (морква, горошок, кукурудзи, зелена квасоля) замінник для 1 яйця 1/2 чашки хлібних крихт 1/2 чайної ложки…

Марія

Риба з овочами

Інгредієнти: 400 г риби (тріски), 500 г картоплі, 2 яйця, 2 морквини, 2 корені петрушки, 2 голівки ріпчастої цибулі, 4…

Марія

Риба в червоному вині

Інгредієнти: 800 г риби (тріски), 100 г червоного вина, 2 корені селери, 2 голівки цибулі ріпчастої, 2 ст. ложки розтопленого…

Марія

Плов із грибами

Інгредієнти: 200 г грибів, 300 г рису, 2 ст. ложки масла пряженого, сіль, перець, зелень за смаком. Спосіб приготування: Свіжі гриби…

Марія