X

Судак смажений зі свіжими грибами

Інгредієнти: 1 кг риби, 150 г свіжих грибів, 2 ст. ложки пряженого масла, 1,5 ст. ложки борошна, сіль і мелений…

Марія

Короп або сазан смажений зі сметаною

Інгредієнти: 1 кг риби, 2 яйця, 3—4 ст. ложки мелених сухарів, 2 ст. ложки пряженого масла, півсклянки сметани, сіль за…

Марія

Камбала відварна з соусом із цибулі

Інгредієнти: 500 г риби, 2,5 склянки молока, 4 голівки ріпчастої цибулі, 1,5 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложка борошна, лимонний…

Марія

Сом відварний у томатному соусі

Інгредієнти: 600 г риби. Для відвару: по 1 кореню моркви і петрушки, 1 голівка ріпчастої цибулі, 2 лаврові листки, 3—4…

Марія

Оленина тушкована з картоплею

Інгредієнти: 150 г оленини, 150 г картоплі, 50 г ріпчастої цибулі, 10 г оленячого жиру, 50 г брусниці або журавлини,…

Марія

М’ясо лося тушковане з яблуками

Інгредієнти: 1 кг м’яса лося, 1 склянка бульйону, півсклянки олії, 2—3 цибулини, 3—4 моркви, антонівcькі яблука, 1 ст. ложка томата-пюре,…

Марія

М’ясо козулі в червоному вині

Інгредієнти: 300 г м’яса козулі, 5 г соняшникової олії, 20 г моркви, 20 г коренів селери, 20 г коренів петрушки,…

Марія

М’ясо дикого кабана по-мисливськи

Інгредієнти: 800 г м'яса без кісток із лопатки або окосту, 20 г борошна, сіль, 60 г олії, 100 г цибулі,…

Марія

Куріпка з рисом по-селянськи

Інгредієнти: 3 куріпки, 30 г цибулі, 30 г моркви, 30 г селери, 300 г рису, 600 г бульйону. Спосіб приготування: Витримані…

Марія

Біла куріпка тушкована в сметані

Інгредієнти: 2 куріпки середніх розмірів, вершкового масла, 2—4 цибулини, 4 морквини, 2 ст. ложки cметани, 1 ст. ложка борошна, сіль,…

Марія