Грибний гуляш
Інгредієнти: 1 кг грибів, 2 стручки солодкого червоного перцю, 4 помідори, 6 стручків зеленого солодкого перцю, 80 г свинячого сала,…
Інгредієнти: 1 кг грибів, 2 стручки солодкого червоного перцю, 4 помідори, 6 стручків зеленого солодкого перцю, 80 г свинячого сала,…
Інгредієнти: 400 г риби, 1 ст. ложка олії, 1 ст. ложка борошна, 1 морквина, 1 невелика голівка ріпчастої цибулі, 1…
Інгредієнти: 5 куріпок, 250 г черствого хліба, 50 г телячої печінки, 50 г грибів, 50 г бекону, 30 г цибулі, 1…
Інгредієнти: 600 г морки, 30 г рису, 80 г вершкового масла, 20 г цукру і 50 г молока. Спосіб приготування:…
Інгредієнти: 500 г свіжої печінки (яловичої, свинячої, баранячої), 100 г вершкового масла, по півкореня моркви, петрушки, півцибулини, 2 яйця, сіль,…
Інгредієнти: 200 г сметани, 200 г маргарину, 3,5 склянки борошна. Спосіб приготування: Замісити круте тісто, розділити його на 4 частини.…
Інгредієнти: 500 г ніжної баранини, сіль і перець, цибуля, нарізана кільцями, 2 дольки часнику, олія, 200 г помідорів, 200 г…
Інгредієнти: 1 кг капусти, 2,5 ст. ложки вершкового масла, 1,5 склянки молочного рідкого соусу, сіль і зелень за смаком. Спосіб…
Інгредієнти для тіста: 500 г борошна, 1 склянка молока, 15—20 г дріжджів, сіль на кінчику ножа. Для начинки: 400 г…
Інгредієнти: 1 кг риби, 3 ст. ложки пряженого масла, 1,5 ст. ложки борошна, 1 кг картоплі, півсклянки сметани, сіль за…