Цвітна капуста зі сметанним соусом
Інгредієнти: 1,2 кг цвітної капусти, 2 ст. ложки пшеничного борошна, ¾ склянки сметани, 3 ст. ложки вершкового масла, лимонна кислота, сіль…
Інгредієнти: 1,2 кг цвітної капусти, 2 ст. ложки пшеничного борошна, ¾ склянки сметани, 3 ст. ложки вершкового масла, лимонна кислота, сіль…
Інгредієнти: 1 качка, 150 г води, 2 склянки бульйону, ½ лаврового листа, 1—2 гвоздики, 250 г негіркої ріпчастої цибулі, 1 яблуко,…
Інгредієнти: 350 г хліба, 80 г масла, 200 г помідорів. Спосіб приготування: Помідори на 1 хв занурити в окріп, зняти…
Інгредієнти: 7-8 солоних грибів, 2 цибулини або пучок зеленої цибулі, 3 ст. ложки олії, перець. Спосіб приготування: Солоні гриби (красноголовці,…
Інгредієнти: 200 г борошна, 1 склянка молока, 50 г вершкового масла, 3 яйця, сіль на кінчику ножа. Спосіб приготування: Зварити молоко…
Інгредієнти: 1 кг грибів, 500 г сиру, 150 г вершкового масла, 50 г зелені кропу, 3 яйця, сіль за смаком.…
Інгредієнти для тіста: 4 склянки борошна, 125 г масла вершкового або маргарину, 1,5 склянки молока, 2 ст. ложки цукру, 2…
Інгредієнти: 1 кг кабачків, 2,5 склянки пшеничного борошна, 4 яйця, 8 ст. ложок вершкового масла, сіль, півсклянки сметани. Спосіб приготування:…
Спосіб приготування: Для приготування бульйону використовують свіжі й сушені гриби. Сушені гриби перебирають, промивають, заливають холодною водою і залишають на…
Інгредієнти: 3 склянки пшеничного борошна, 2 склянки цукру, 1 склянка сметани, 4 яйця, 1 ч. ложка хлібопекарського порошку, прянощі. Спосіб…