X

Морква тушкована

Інгредієнти: 10-12 коренів моркви, 1,5 ст. ложки вершкового масла, сіль, цукор за смаком. Спосіб приготування: Очищену моркву нарізати невеликими шматочками…

Марія

Рагу із яловичини

Інгредієнти: 750 г м'яса, 2 морквини, 5 картоплин, 2 голівки ріпчастої цибулі, стручкова квасоля, 4 ст. ложки олії, 2—3 ст.…

Марія

Шашлик із печінки

Інгредієнти: 40 г печінки (яловичої), 60 г сала курдючного, 10 г зелені, 10%-ний розчин солі (100 г на 1 л…

Марія

Суп овочевий

Інгредієнти: 1,5 л води, 4 великі картоплини, 2 морквини, 1 корінь селери, 1 корінь петрушки, 1 пастернак, 1 цибулина, 150…

Марія

Курчата табака

Інгредієнти: На 1 курча — 2 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець за смаком. Спосіб приготування: Підготовлену тушку курчати розрізають…

Марія

Котлети пожарські

Інгредієнти: 500 г м'яса курки без кісток і шкірки, 100 г білого хліба, 1 ст. ложка масла, сіль. Спосіб приготування:…

Марія

Соус смородинний з лимоном

Інгредієнти: 100 г вершкового масла,50 г ріпчастої цибулі, 50 г селери, 50 г моркви, 80 г борошна, 600 г білого…

Марія

Тісто із сиру

Приготування: Узяти рівну кількість сиру, вершкового масла або вершкового маргарину й борошна, посолити і замісити однорідне тісто. Таке тісто використовується…

Марія

Риба смажена з катоплею

Інгредієнти: 600— 700 г риби, 1 кг картоплі, 200 г жиру для фритюру, сіль і мелений перець за смаком. Спосіб…

Марія

Соус із грибами і шинкою

Інгредієнти: 600 г м’ясного соку, 150 г грибного бульйону, 50 г шинки, 50 г ріпчастої цибулі, 50 г моркви, 200…

Марія