X

Люля-кебаб з барбарисом

Інгредієнти: 400 г баранини 100 г ниркового баранячого жиру 2 цибулини 2 ст. ложки масла 2 склянки води 50 г…

Марія

Баранина з помідорами

Інгредієнти: 800 г баранини 4 голівки ріпчастої цибулі 4 баклажа­ни 4 помідори 60 г вершкового масла 2 cт. ложки бо­рошна…

Марія

Тісто на вершковому маслі і сметані

Інгредієнти: 160 г борошна 125 г сметани 140 г вершкового масла сіль Спосіб приготування: Борошно просіяти гіркою на дошку, зробити…

Марія

Пюре з картоплі й капусти

Інгредієнти: 1кг картоплі 500 г свіжої капусти 50 г масла або мар­гарину 1 цибулина сіль 3 яєчні жовтки. Спосіб приготування:…

Марія

Соус з вершками і лимоном

Інгредієнти: 150 г вершкового масла80 г борошна 200 г білого вина 400 г вершків 200 г білого м'ясного бульйону 3…

Марія

Баклажани з помідорами і цибулею

Інгредієнти: 500 г баклажанів 800 г помідорів 3 цибулини З ст. ложки олії 0,5 ст. ложки 9%-ного оцту 1 ст.…

Марія

Борщ без капусти

Інгредієнти: 4 варені буряки 4 картоплини по 1 шт. моркви, кореня петрушки 2 голівки ріпчастої цибулі 3 ст. ложки томатапюре…

Марія

Крем шоколадно-апельсиновий

Інгредієнти: 5 яєчних жовтків 150 г цукру півпакета ванільного цукру 200 г апельсинової шкірки 2 ч. ложки тертого шоколаду 180…

Марія

Капусняк із квашеної капусти з картоплею

Інгредієнти: 400 г квашеної капусти 2 картоплини по 1 шт. моркви, корпія петрушки 2 голівки ріпчастої цибулі 2 дольки часнику…

Марія

Капусняк із капустяної розсади

Інгредієнти: 200 г капустяної розсади 2—3 картоплини по 1 шт. моркви, кореня петрушки, 1 голівка ріпчастої цибулі 20 г жиру…

Марія