Люля-кебаб
Інгредієнти: 1 кг баранини, 300 г курдючного сала, 4 цибулини, 1 ч. ложка меленого чорного перцю, 1 ст. ложка портулаку…
Інгредієнти: 1 кг баранини, 300 г курдючного сала, 4 цибулини, 1 ч. ложка меленого чорного перцю, 1 ст. ложка портулаку…
Інгредієнти: 800 г яловичини (лопатка, крайка, шия, пахвина), 100 г яловичого сала або свинячого шпику, 2 шматочки хліба, 2/3 склянки…
Інгредієнти: 45 мл горілки 90-120 мл томатного соку 15 мл свіжовичавленого лимонного соку (або за смаком) 6-10 крапель Вустерськиого соусу…
Інгредієнти: 150 г м’яса, 150 г картоплі, 150 г моркви, 100 г ріпчастої цибулі, 10 г вершкового масла, перець горошком,…
Інгредієнти: 1 кг помідорів, 1 голівка часнику, 2 ч. ложки червоного перцю, 3 ч. ложки хмелі-сунелі, 2 ч. ложки коріандру.…
Інгредієнти: 3 буряки 150 г свіжої або квашеної капусти 2 картоплини по 1 шт. моркви і кореня петрушки 2 голівки ріпчастої цибулі…
Інгредієнти: 500 грам пшениці, 80 грам маку, 30 грам родзинок, 80 грам цукатів, 200 грамів горіхів, 100 мілілітрів меду. Спосіб…
Інгредієнти: 1 склянка пшениці, 100 г маку, 100 г волоських горіхів, 1-3 столові ложки меду, цукор за смаком. Спосіб приготування:…
Інгредієнти: 200 г вершкового масла або маргарину, 150 г цукру, 2 ч.л. ванільного цукру, 3 яйця, 1 ч.л. меленого імбиру…
Інгредієнти: 150 г олії, 50 г ріпчастої цибулі, 100 г борошна, 1 л. м’ясного бульйону. Спосіб приготування: Цибулю дрібно нашаткувати…