X

М’ясо з рисом

Інгредієнти: 250—300 г яловичини, порізаної кубиками, 150 г рису, 375 г бульйону, 2 ст. ложки томатної пасти, паприка, 1 червоний…

Марія

Італійський гамбургер

Інгредієнти: 600 г яловичого фаршу, 0,5 ч. ложки сухого естрагону, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, 2 ст. ложки дрібно нарізаної…

Марія

Ідеальний сирний сендвіч

Інгредієнти: 1 столова ложка вершкового масла, кімнатної температури, 2 скибочки хліба, не дуже свіжого, 85 гр тертого сиру. Спосіб приготування:…

Марія

Новорічна закуска Сніговички

Інгредієнти: Варений рис - 100 г., консервована кукурудза - 200 г., яйця - 3 шт., крабові палички - 150 г.,…

Марія

Тістечко фруктове

Інгредієнти: 1 склянка повидла, 1 склянка горіхів, 50 г родзинок, 3 інжири, кориця, сода, цедра апельсинова, 1 склянка цукру, 1,5…

Марія

Ячмінна каша, запечена зі сметаною

Інгредієнти: 2 склянки ячмінної крупи, 5 склянок молока, 1 яйце, 3 ст. ложки вершкового масла, півсклянки сметани, сіль за смаком.…

Марія

Рибний бульйон

Спосіб приготування: Для приготування рибних бульйонів використовують в основному рибні голови, плавці, кістки, шкіру. Найсмачніші бульйони виходять при варінні риби…

Марія

Новорічне тістечко

Інгредієнти: 250 г масла, 250 г цукрової пудри, 4 яйця, 250 г борошна, кориця. Спосіб приготування: Збивати протягом 8—10 хв…

Марія

М’ясний бульйон

Спосіб приготування: Для бульйону м’ясо нарізають на великі шматки і варять його протягом 2—3 годин При тривалішому варінні смак м’яса…

Марія

Вівсяна каша молочна в’язка

Інгредієнти: 250 г вівсяної дробленої крупи, З склянки молока, 1 ст. ложка цукру, сіль — за смаком. Спосіб приготування: Вівсяну…

Марія