М’ясо з рисом
Інгредієнти: 250—300 г яловичини, порізаної кубиками, 150 г рису, 375 г бульйону, 2 ст. ложки томатної пасти, паприка, 1 червоний…
Інгредієнти: 250—300 г яловичини, порізаної кубиками, 150 г рису, 375 г бульйону, 2 ст. ложки томатної пасти, паприка, 1 червоний…
Інгредієнти: 600 г яловичого фаршу, 0,5 ч. ложки сухого естрагону, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, 2 ст. ложки дрібно нарізаної…
Інгредієнти: 1 столова ложка вершкового масла, кімнатної температури, 2 скибочки хліба, не дуже свіжого, 85 гр тертого сиру. Спосіб приготування:…
Інгредієнти: Варений рис - 100 г., консервована кукурудза - 200 г., яйця - 3 шт., крабові палички - 150 г.,…
Інгредієнти: 1 склянка повидла, 1 склянка горіхів, 50 г родзинок, 3 інжири, кориця, сода, цедра апельсинова, 1 склянка цукру, 1,5…
Інгредієнти: 2 склянки ячмінної крупи, 5 склянок молока, 1 яйце, 3 ст. ложки вершкового масла, півсклянки сметани, сіль за смаком.…
Спосіб приготування: Для приготування рибних бульйонів використовують в основному рибні голови, плавці, кістки, шкіру. Найсмачніші бульйони виходять при варінні риби…
Інгредієнти: 250 г масла, 250 г цукрової пудри, 4 яйця, 250 г борошна, кориця. Спосіб приготування: Збивати протягом 8—10 хв…
Спосіб приготування: Для бульйону м’ясо нарізають на великі шматки і варять його протягом 2—3 годин При тривалішому варінні смак м’яса…
Інгредієнти: 250 г вівсяної дробленої крупи, З склянки молока, 1 ст. ложка цукру, сіль — за смаком. Спосіб приготування: Вівсяну…